Butinox Futura - 12 års skriftlig garanti på farge og glans
Butinox Futura er en ny generasjon trebeskyttelse. Den gir meget god farge- og glansstabilitet, lavt fuktopptak og gir en svært god dekkevne. Huset vil se nybehandlet ut i mange år.

Butinox Futura gir deg en skriftlig garanti på 12 år farge og glans.

Enhver maling vil over tid endres i farge og glans. Butinox Futura vil beholde farge og glans lengre sammenlignet med kjente oljedekkbeiser som omsettes i det norske markedet.

Kontakt din nærmeste Butinox forhandler for nærmere infomasjon om garantien.

Butinox Futura Maling
Butinox Futura Maling er vår nye høykvalitetsmaling med gode påførings- og bruksegenskaper. Butinox Futura Maling gir en slitesterk og dekkende overflate som beskytter ekstra godt mot solens nedbrytning av farge og glans. Effektive sopphindrende midler beskytter filmen svært godt mot overflatesopp og alger. Fås i 3 og 10 liter emballasje.

Butinox Futura Dekkbeis
Butinox Futura Dekkbeis er vårt flaggskip av utendørsprodukter. Usedvanlig lettstøken og behagelig å påføre. Butinox Futura Dekkbeis gir en avdempet trestuktur, og har en bedre evne til å beholde farge og glans enn andre kjente oljedekkbeiser omsatt i det norske markedet. Effektive sopphindrende midler beskytter filmen svært godt mot overflatesopp og alger. Fås i 3 og 10 liter emballasje.

Garanti

  Kontakt oss

Generell informasjon:

Utskriftsversjon Tips en venn Legg siden i Favoritter © Copyright 2019 Scanox. All rights reserved